Play online Project “Irish Coffee” (start januari 2022)

Panfluitiste Noortje van Middelkoop start in januari 2022 met een NIEUW Play Online Project “Irish Coffee”, waarin mensen overal vandaan muziek kunnen blijven maken. Zij brengt hiermee verbinding tussen muzikanten en geeft via filmpjes veel tips om met plezier te musiceren.

“Een jaar geleden bedacht ik het eerste online project “Holiday”, aldus Noortje. “Panfluitspelers uit het hele land en daarbuiten leerden nieuwe stukken uit mijn muziekboek “Holiday”. Het was een succes, doordat iedereen kon meedoen in zijn of haar eigen tijd en tempo. Enkele mensen deden ook mee met een ander instrument, zoals viool en klarinet. “Zelfs nu nog worden er regelmatig filmpjes van de stukken naar mij doorgestuurd.”

Het nieuwe project “Irish Coffee” is te volgen in een speciale Facebook groep of via de mail en YouTube. Er kunnen vragen, filmpjes en opnames worden gedeeld of ingestuurd. Iedereen leert individueel uit het muziekboek “Irish Coffee” en kan feedback krijgen van Noortje. Bovendien kan men in de Facebookgroep ook onderling ervaringen uitwisselen. “De deelnemers zijn echt blij met deze projecten omdat muziek verbinding brengt, juist ook in deze tijd!”

Geef je nu op voor: