Terugkijken op de eerste Kom Zing Mee middag – 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni 2023 werd de eerste Kom Zing Mee gehouden in de Bovenkerk in Kampen.

Ongeveer 400 bezoekers bezochten deze middag en zongen van harte mee met de vele meest bekende liederen van het televisie programma “Kom Zing Mee”.   

Dit programma – wat zijn oorsprong vond in de corona-periode – is inmiddels een zeer geliefd programma geworden dat wekelijks wordt uitgezonden door televisiezender Family 7.

Tijdens deze middag werden net als in de uitzendingen bekende oude én nieuwe liederen gezongen. Jan Lenselink begeleidde op piano, Ronald IJmker op orgel en Noortje van Middelkoop op panfluit en accordeon. Jan Quintus Zwart stuurde de Kom Zing Mee vocal groep aan, die deze keer bestond uit 12 zangers en zangeressen.

 

Jan Quintus en Noortje vertelden over anekdotes achter de schermen van het programma en directrice Stephanie van der Horst vertelde over de visie van de televisie zender Family 7. Voorganger Maurits Luth wees op ‘de succesformule’ van Kom Zing Mee: het aanbidden en eren van God.

En het was te merken dat de geloofsteksten van de liederen de harten raakten, want de emotie van bezoekers en medewerkers was tastbaar: er werd gezongen vól overgave en soms met diepe ontroering.

Het team van Kom Zing Mee kijkt terug op een prachtige middag waarin we God mochten eren met mooie liederen!

Was u er niet bij? We hopen deze middag weer te organiseren in 2024.

Het televisie programma Kom Zing Mee is zaterdagavond én zondags te zien bij Family 7.             Heb je geen Family 7 in je pakket, en wil je dit programma tóch zien? Dat kan 14 dagen GRATIS via www.family7.nl/plus, of wordt abonnee voor € 3 per maand.