Play Online Project januari 2021

Panfluitiste Noortje van Middelkoop bedacht in de afgelopen maanden het Play Online Project “Holiday”, waarin mensen vanuit het hele land muziek kunnen blijven maken. Zij wil hierin graag plezier in muziek maken overbrengen, juist in een tijd waarin veel leuke dingen niet door kunnen gaan.

“We zijn in de eerste maanden van 2021 van start gegaan met een groep, waaronder veel panfluitspelers. Een aantal deelnemers volgt het project in de speciale Facebook groep en een andere groep via de mail en YouTube. Er worden enthousiast filmpjes en opnames gedeeld en ingestuurd. Iedereen leert in eigen tijd en tempo, en door de interactie met mij en andere deelnemers is het toch ook een gezamenlijke activiteit.”

Heb jij interesse om ook mee te doen aan een volgend Play online Project?

Laat het weten via het contactformulier hieronder.