Play Online Project 2021

Panfluitiste Noortje van Middelkoop bedacht in de afgelopen maanden het Play Online Project “Holiday”, waarin mensen vanuit het hele land muziek kunnen blijven maken. Zij wil hierin graag plezier in muziek maken overbrengen, juist in een tijd waarin veel leuke dingen niet door kunnen gaan.

“We zijn in de eerste maanden van 2021 van start gegaan met een groep, waaronder veel panfluitspelers. Iedereen leert hierbij nieuwe stukken uit mijn muziekboek “Holiday”. Een aantal deelnemers volgt het project in de speciale Facebook groep en een andere groep via de mail en YouTube. Er worden enthousiast filmpjes en opnames gedeeld en ingestuurd. Iedereen leert in eigen tijd en tempo, en door de interactie met mij en andere deelnemers is het toch ook een gezamenlijke activiteit. De deelnemers zijn echt blij met dit project, juist in deze tijd!”

Heb jij interesse om ook mee te doen aan een Play online Project? Dit kan zowel in een groep als individueel.

Kijk hier voor de mogelijkheden.