Play online Project – groep

Bij een Play online Project kun je samen met Noortje online werken aan de muziek uit een muziekboek. Dit kan in je eigen tijd, tempo en vanaf je eigen plek.

GROEPSPROJECT “Irish Coffee” – NIEUW (najaar 2021)

Naast het muziekboek “Irish Coffee” krijg je karaokefilmpjes bij de muziekstukken, instructievideo’s en feedback op vragen en ingestuurde opnamen.

Hierbij wordt gewerkt via een interactieve Facebookgroep of via mails met links naar YouTube. Zo kan iedereen meedoen op zijn eigen manier, in eigen tijd en tempo: individueel en toch samen.

Meedoen aan dit project kost € 55 (inclusief verzendkosten). Het project wordt aangeboden in een periode van 4 maanden, en de video’s blijven ook daarna beschikbaar voor de deelnemers.

Play online project “Irish Coffee” is geschikt voor mensen die muziek maken op gemiddeld niveau (minimaal 2 jaar speelervaring). Zowel panfluitisten als andere instrumentalisten kunnen meedoen.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier hieronder. Geef dan ook aan welk instrument je speelt en hoe lang. Dan krijg je t.z.t. alle informatie.