De boeken Holiday en Irish Coffee bevatten vrolijke muziekstukken van Noortje van Middelkoop in afwisselende muziekstijlen. Holiday is geschreven voor mensen met minimaal één jaar speelervaring en Irish Coffee voor mensen met minimaal twee jaren speelervaring.

Boven de melodielijn staan akkoordsymbolen voor de begeleiding en ook extra stemmen om samen te spelen met een ander solo-instrument. De boeken kosten € 24,95 per stuk.
In deze boeken zit een USB stick (creditkaart-model) met karaoke tracks (MP4) van alle muziekstukken in verschillende tempi, door Noortje ingespeeld op accordeon.

Bestel en speel samen met Noortje!

Deze muziekboeken zijn ook uit te breiden met een instructie pakket, een coaching pakket of een bijlage met arrangementen speciaal voor dwarsfluit en blokfluit. (Speel je een ander instrument? Neem dan contact op.)                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

Meer info Holiday                   Meer info Irish Coffee

Panfluitiste Noortje van Middelkoop startte in januari 2022 met het groepsproject Play Online Project “Irish Coffee”, waarin mensen overal vandaan muziek konden blijven maken. Zij bracht hiermee verbinding tussen muzikanten en gaf via filmpjes veel tips om met plezier te musiceren.

“In de corona-tijd in 2020 bedacht ik het eerste online project “Holiday”, aldus Noortje. “Panfluitspelers uit het hele land en daarbuiten leerden nieuwe stukken uit mijn muziekboek “Holiday”. Ook het tweede project “Irish Coffee” was dit jaar weer een succes, vooral doordat iedereen kon meedoen in zijn of haar eigen tijd en tempo. Enkele mensen deden ook mee met een ander instrument, zoals viool, klarinet, dwarsfluit en blokfluit. “Nog steeds worden er regelmatig filmpjes van de stukken naar mij doorgestuurd.”

Het nieuwste project “Irish Coffee” was te volgen in een speciale Facebook groep of via de mail en YouTube. Er konden vragen, filmpjes en opnames worden gedeeld of ingestuurd. Iedereen leerde individueel uit het muziekboek “Irish Coffee” en kon feedback krijgen van Noortje. Bovendien kon men in de Facebookgroep ook onderling ervaringen uitwisselen. “De deelnemers zijn echt blij met deze projecten omdat muziek verbinding brengt, juist ook in deze tijd!”

Meedoen aan een Play online Project? Dit kan nu ook individueel met beide boeken Holiday en Irish Coffee .

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Sinds april 2021 produceert Noortje van Middelkoop samen met Jan Quintus Zwart het televisieprogramma Kom Zing Mee, dat elke zaterdagavond uitgezonden wordt bij Family 7.

Kom Zing Mee is een programma met geliefde geestelijke liederen waarbij men thuis kan meezingen. Elke aflevering wordt samengesteld met oude én nieuwe bekende liederen en gepresenteerd door Jan Quintus en Noortje.

De liederen worden begeleid door pianist Jan Lenselink en organist Ronald IJmker. Noortje speelt hierbij panfluit en accordeon en Jan Quintus stuurt de Kom Zing Mee Vocal groep aan.

Het zijn uitnodigende uitzendingen die door vele kijkers als bemoedigend en blij worden ervaren.

Kijk hier via YouTube naar de uitzending op Kerstavond.

Kijk hier via YouTube naar de uitzending op Oudejaarsavond.

Heb je geen Family 7 in je pakket, en wil je dit programma tóch zien? Dat kan 14 dagen GRATIS via www.family7.nl/plus, of wordt abonnee voor € 3 per maand.

Panfluitiste Noortje van Middelkoop bedacht in de ‘corona-tijd’ het Play Online Project “Holiday”, waarin mensen vanuit het hele land muziek kunnen blijven maken. Zij wilde hierin graag plezier in muziek maken overbrengen, juist in een tijd waarin veel leuke dingen niet door konden gaan.

“We zijn in de eerste maanden van 2021 van start gegaan met een groep, waaronder veel panfluitspelers. Iedereen leerde hierbij nieuwe stukken uit mijn muziekboek “Holiday”. Een aantal deelnemers volgt het project in de speciale Facebook groep en een andere groep via de mail en YouTube. Er worden enthousiast filmpjes en opnames gedeeld en ingestuurd. Iedereen leerde in eigen tijd en tempo, en door de interactie met mij en andere deelnemers was het toch ook een gezamenlijke activiteit. De deelnemers waren echt blij met dit project, juist in deze tijd!”

Heb jij interesse om ook mee te doen aan een Play online Project? Dit kan nu ook individueel!

Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Op de Slotmanifestatie van De Nationale Synode op 29 mei 2019 in Dordrecht zong Noortje het lied Wij geloven in één God, speciaal geschreven voor deze manifestatie. Het lied heeft als tekst de (letterlijke) woorden van de Geloofsbelijdenis van Nicea en heeft een toegankelijke, eigentijdse melodie gekregen.

Klik hier voor een opname van “Wij geloven in één God” met Jan Lenselink op piano.

Op 31 maart 2020 hebben Harm Hoeve en Noortje video’s opgenomen in de Bovenkerk in Kampen ter bemoediging in de onrustige tijden rondom het Corona-virus.

Ik stel mijn vertrouwen  |  Hij kwam bij ons, heel gewoon  |  Mijn God, mijn God, waarom verlaat Gij mij?  |  U zij de glorie  |  Allegro (F. de Boisvallée)

Met orgel, panfluit, accordeon en zang.

Deze liederen zijn te bekijken en te beluisteren via het YouTube kanaal van Noortje en via haar Facebook pagina.

Hartelijk welkom op mijn website! 

Hier is allerlei informatie te vinden over mijn optredens, lesprojecten, de panfluit en mijn cd’s.

Uw reacties en opmerkingen hoor ik graag. Veel plezier met rondkijken!

Groeten van Noortje